Justfog Q16 clearomizer kopen? Check hier!

Elke elektrische sigaret die je ooit zult aanschaffen, bevat een clearomizer. Dit geldt tevens voor deEA-Sigaret Justfog Q16 starterset. Echter is deze clearomizer, met een tankinhoud van 2 ml, tevens los verkrijgbaar. Doordat deze onderdelen los te bestellen zijn, verleng je de algehele levensduur van je e-sigaret significant. Maar we kunnen ons voorstellen dat, wanneer je nog maar een beginneling bent op het gebied van dampen, dat je nu iets hebt van: waar gaat dit over? Daarom wordt hieronder uitgelegd wat een clearomizer precies is, en waarom het zo’n essentieel onderdeel van een elektrische sigaret is.

Wat is een clearomizer?

Wanneer je gebruik maakt van een elektrische sigaret, dien je de inhoud van het tankje te vullen met een e-liquid. Dit is de tabak of het smaakje welke je vervolgens gaat dampen. De clearomizer is deze tank. Aan de hand van de coil, een onderdeel van de clearomizer, wordt deze vloeistof verdampt, wanneer je dit kunt inhaleren. Tevens bevat een clearomizer de zogenoemde driptip, het mondstukje waaraan je een teug van de dampen kunt nemen.

Eigenschappen van de Justfog Q16 clearomizer

De van verchroomd messing, kunststof en Pyrex glas gemaakte Justfog Q16 clearomizer heeft een tank met een inhoud van 2 ml. De coil is gemaakt van organisch katoen, wat de smaak van de e-liquids die je verdampt het best tot zijn recht laat komen. Door het compacte formaat van dit apparaat ligt het prima in de hand. De weerstand is aan te passen, zodat je zelf invloed hebt op de mate van verdamping.

Voordelen van de Justfog Q16 clearomizer

Het voordeel van het kopen van losse onderdelen, zoals een clearomizer, is dat de levensduur van de elektrische sigaret verlengd wordt. Je hoeft niet elke keer een nieuwe e-sigaret aan te schaffen, je vervangt gewoon het verouderende onderdeel en vervolgens kun je weer even door. Doordat je alleen de onderdelen aanschaft die vervangen dienen te worden in plaats van een geheel nieuwe elektrische sigaret te kopen, bespaar je ook een hoop geld. Immers is een geheel nieuwe set vele malen duurder in vergelijking met een los onderdeel. Het is dus tevens een goedkopere optie.

Deze clearomizer valt aan te sluiten op de Justfog Q16, een prima e-sigaret. Doordat de tank een inhoud van 2 ml heeft, kun je optimaal genieten van de dampen die geproduceerd worden door deze clearomizer. Maar het is tevens mogelijk om deze clearomizer aan te sluiten op een MOD. Dit zijn e-sigaretten die je zelf kunt samenstellen, zodat elk onderdeel voor jouw persoonlijke plezier geoptimaliseerd is. Zo ontwerp je zelf als het ware een elektrische sigaret die voldoet aan jouw eisen.